Deze vrouw trakteerde een dakloze man op McDonald’s, maar wat er toen gebeurde…

Wat begon als een goede daad, eindigde met schaamrood op de wangen van de Britse Claire Varin. Zielig De Britse lustte n...

Lees ook

Wat begon als een goede daad, eindigde met schaamrood op de wangen van de Britse Claire Varin.

Zielig

De Britse lustte na haar avonddienst wel een ontbijtje van McDonald’s. Terwijl ze aan het wachten was op haar bestelling spotte ze, naar eigen zeggen, een ietwat smoezelig uitziende man. Wat Claire opviel, was dat hij geen eten op tafel had, maar hij maakte wel de gratis ketchup soldaat. Claire ging ervan uit dat hij dakloos was en geen geld had voor een maaltijd. Ze had enorm met hem te doen.

Schaamte

Eenmaal aan de kassa besloot ze naast een ontbijt voor zichzelf, ook een ontbijtje voor de ‘dakloze’ te bestellen. Wat ze echter niet wist, was dat de man helemaal niet dakloos was! Claire plaatste het ontbijt voor zijn neus en zei: “Kijk eens, dit is voor jou.” Aan de Britse krant Daily Mail vertelde ze later: ”Hij keek me verschrikt aan, maar ik voelde me zo trots. Ik had een goede daad verricht.” Claire’s euforische gevoel was helaas van korte duur, want nog geen minuut later bracht een McDonald’s medewerker de bestelling van de man naar zijn tafel. Met de excuses voor het lange wachten.

“Ik wist niet wat me overkwam. Ik schaamde dood, ik kon wel door de grond zakken”, vertelde Claire. “Ik bleef niet om te kijken of hij mijn ontbijtje ook opat, ik liep zo snel weg als ik kon. God knows, wat hij dacht. Hij vertelt mensen vast over die ene keer dat een gekke vrouw zonder reden een eten voor hem kocht bij McDonald’s…”

Bron: DailyMail, Beeld: iStock 

Lees ook: OMG: Deze vrouw wilde lippen als Kylie Jenner, maar wat er toen gebeurde…

Laatste nieuws

Zie ook