Bas Kosters ontwerpt dekbedovertrekken voor Wehkamp

Wehkamp heeft wel een héél toffe samenwerking binnengehaald. Nederlands modeontwerper Bas Kosters heeft namelijk een 3-d...

Wehkamp heeft wel een héél toffe samenwerking binnengehaald. Nederlands modeontwerper Bas Kosters heeft namelijk een 3-delige collectie dekbedovertrekken ontworpen voor de webshop. We want!

Een mooie kans

Mensen die al bekend zijn met Bas Kosters en zijn spraakmakende ontwerpen, zouden deze samenwerking best eens een onverwachte beslissing kunnen vinden. Zelf zegt Bas hierover dat hij graag een wat meer serieuze kant van zichzelf wil laten zien en dit daarvoor een goede stap is. Ook laat hij weten dat dit een mooie kans is om mensen in aanraking te laten komen met zijn ontwerpen.

Affection Collection

“Mijn doel was om een vrolijke lijn dekbedovertrekken neer te zetten. Er is de laatste tijd al zoveel negativiteit en ellende in de wereld. Deze dekbedovertrekken moeten een lach op je gezicht toveren als je wakker wordt”, zegt Bas over de collectie. De drie dekbedovertrekken hebben een kleurrijke cartoon print. Ze krijgen de namen Tickle me Bleu, Happy Joy en Goodnight Z. Voor €24,95 kun je een dekbedovertrek scoren inclusief een bijpassend tasje. Leuk!

Lees ook: Om déze verrassende reden kom jij je bed ‘s ochtends niet uit!


Laatste nieuws