Josje Huisman probeert drugs voor televisieprogramma

Josje Huisman heeft K3 vaarwel gezegd en daarmee ook haar lieve imago. Onlangs gooide de zangeres hoge ogen met pikante...

Lees ook

Josje Huisman heeft K3 vaarwel gezegd en daarmee ook haar lieve imago. Onlangs gooide de zangeres hoge ogen met pikante kiekjes, waarop we haar van een heel andere kant zagen. Ook nam ze een opvallende lippiercing. Haar transformatie werd echter niet door iedereen gewaardeerd. En nu doet Josje er nóg een schepje bovenop.

Drugs

De voormalig K3-zangeres heeft in het BNN-programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld qat gebruikt, een drug die veel in Oost-Afrika wordt gebruikt. In het programma reist de blondine samen met Victoria Koblenko door Ethiopië.

Josje kocht op een markt een zakje met qat-bladeren en kauwde erop. Veel vrachtwagenchauffeurs in Ehtiopië kauwen op qat, dat een beetje lijkt op amfetamine (speed) om langer wakker te blijven. Hoewel de chauffeurs er langer wakker van blijven, bleef het effect bij Josje uit: ze viel kort na het kauwen van de bladeren in slaap. De Gevaarlijkste Wegen werd zondagavond voor het eerst uitgezonden. In de reeks van acht afleveringen rijden bekende koppels over de gevaarlijkste wegen op aarde.

Lees ook: Zo heb je Marthe, Klaasje en Hanne van K3 nog nooit gezien!

Bron: RTL, Beeld: Hollandse Hoogte

 

Laatste nieuws

Zie ook