5 Dingen waar mannen aan denken tijdens de seks

Heb jij stiekem altijd al willen weten wat er in dat mannenhoofd omgaat wanneer hij de liefde met je bedrijft? Dan moet...

Heb jij stiekem altijd al willen weten wat er in dat mannenhoofd omgaat wanneer hij de liefde met je bedrijft? Dan moet je snel verder lezen!

1. ”Oh shit! Ik ben vergeten te douchen”

Nadat zijn T-shirt én broek op de grond beland zijn, merkt hij dat hij tóch niet zo fris ruikt als dat hij wilde. Oeps! Stiekem voelt hij zichzelf hier erg schuldig over en hoopt hij dat je het niet in de gaten hebt.

2. ”Wauw, deze borsten zijn perfect!”

Mannen houden van borsten. Zo simpel is het.

3. ”Waar heeft ze DAT geleerd?!”

Ook mannen zijn onzeker over het seks-verleden van hun partner. Wanneer jij met een geweldige move komt, begint hij zichzelf direct af te vragen waar (van wie) je dat geleerd hebt.

4. ”Wat zou ze er van vinden als ik _____ probeer?”

Ja dames, mannen houden wel van een beetje experimenteren. Waarschijnlijk vindt hij het een best spannend om zomaar wat te proberen en gaat het steeds door zijn hoofd. Praat hier samen over, of probeer zelf iets uit. Dat vindt hij nóg leuker.

5. ”Was dat een orgasme?”

Als je net een nieuwe bedpartner hebt, kan het nog moeilijk zijn om zijn/haar orgasme te herkennen. Iedereen geniet namelijk op een andere manier. Als je een beetje begint te kreunen kan het zo zijn dat deze vraag in hem opkomt.

Maar hij vraagt zich ook veel dingen af tijdens de seks. Benieuwd wat? Klik HIER.

Lees ook: Dít is waarom mannen altijd meteen in slaap vallen na de seks

Bron: Womanshealthmag.com, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws