Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Is Miley Cyrus verloofd?!

Miley Cyrus en Liam Hemsworth laten er geen gras over groeien. De zangeres zou afgelopen weekeinde weer zijn ingetrokken bij haar ex. TMZ spotte Miley met een verhuiswagen bij Liams optrekje in Malibu. Ingewijden vertellen de entertainmentsite dat Miley een week nodig had om al haar spullen over te brengen naar Liams onderkomen. Miley en Liam brachten ook samen de feestdagen door.

Maar dat is niet alles. Maandag doken foto’s op waarop te zien is dat de zangeres haar verlovingsring weer draagt. Liam schoof de diamanten ring in 2012 om Mileys vinger en het lijkt erop dat de verloving back on is!

‘Glee-actrice Dianna Agron verloofd’

Dianna Agron maakt zich op voor het huwelijk. Volgens ingewijden is haar vriend, Mumford & Sons-banjospeler Winston Marshall, op zijn knieën gegaan. De 27-jarige Winston heeft de 29-jarige actrice tijdens de feestdagen een aanzoek gedaan, vertellen bronnen tegen Us Weekly.

Volgens het tijdschrift zijn Dianna en Winston nog niet zo lang samen. In juli werden ze voor het eerst samen gespot in Parijs, terwijl ze hand in hand door de stad liepen. Dianna had voorheen een relatie met acteur Thomas Cocquerel. Winston werd eerder gelinkt aan zangeres Katy Perry.

Pip Pellens voor film naar Suriname

Pip Pellens vertrekt binnenkort naar Suriname. Daar gaat de actrice een film opnemen, vertelde ze maandag in RTL Late Night. “Ik ga een hele leuke film draaien in Suriname”, zei Pip, die eigenlijk nog niets mocht vertellen over haar nieuwe acteerklus. De Goede tijden, slechte tijden-actrice is een behoorlijke tijd van huis, twee maanden. “Ik vertel er wel meer over als ik er meer over mag zeggen”, beloofde ze presentator Humberto Tan.

Bron: BuzzE, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

 

Laatste nieuws

Zie ook