Zien: Het nieuwe kapsel van Jennifer Aniston

Het lijkt erop dat 'The Rachel' niet de enige '90s trend is waar Jennifer Aniston feilloos mee wegkomt. Op Instagram pos...

Lees ook

Het lijkt erop dat ‘The Rachel’ niet de enige ’90s trend is waar Jennifer Aniston feilloos mee wegkomt. Op Instagram postte haar bff Gucci Westman een kiekje met de actrice en haar kapper, Chris McMillan, waarop Jennifer te zien is met een nieuwe hairdo.

Blondes have more fun

Jennifer Aniston gaat al jaren met lange lokken door het leven, maar tijdens de Critic’s Choice Awards verruilde zij haar signature look voor iets nieuws. Zo zijn er hoogblonde highlights aan haar kapsel toegevoegd. En eerlijk is eerlijk, het staat haar goed!

Fun fact

Wist je dat Jennifer Aniston een hekel had aan haar alom geprezen coupe, The Rachel? In de Friends-periode gingen talloze vrouwelijke kijkers naar de kapper met de mededeling dat ze ‘The Rachel’ wilden. Maar Jennifer zelf was helemaal niet blij met haar haardos, vooral omdat het zo lang duurde voordat het goed zat. “Ik vervloekte de haarstylist elke keer als ik weer moest worden geföhnd. Het kostte wel drie borstels, het leek wel een operatie.”

Lees ook: Justin Theroux: ‘Fans feliciteerden me met mijn huwelijk met Jennifer Aniston’

Love these two so much ?? @mrchrismcmillan #Jen Aniston

Een foto die is geplaatst door gucciwestman (@gucciwestman) op

Bron: People, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook