Bruid gedumpt voor het altaar, wat ze dan doet…

Je trouwdag zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Maar op deze dag kan er ook zóveel fout gaan; het weer dat niet...

Lees ook

Je trouwdag zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Maar op deze dag kan er ook zóveel fout gaan; het weer dat niet meewerkt, een bruidsjurk die ontzettend tegenvalt (als je ‘m online bestelt), de foto’s die achteraf tóch niet zo mooi blijken te zijn en ook met de bruidstaart kan er veel mis gaan, maar het allerergste is toch écht je liefje die je bij het altaar laat staan. Dat heeft de Britse Katy Colins mogen ervaren.

Vaarwel

Katy was een gebroken vrouw toen haar lief de benen nam op hun grote dag. Maar ze bleef absoluut niet bij de pakken neer zitten. Ze nam ontslag, verkocht haar huis en boekte een enkel vliegtuigticket naar Azië. Ze zei haar oude leven vaarwel en reisde haar droom achterna. “Iedereen vond dat ik een beetje gek was om zomaar alles achter te laten en op mijn eentje te reizen, iets wat ik nog nooit had gedaan”, vertelde ze aan de Daily Mail. “Maar het voelde goed aan. Ik had tijd nodig om mezelf te vinden.”

Tijdens haar reis blogte ze haar ervaringen en haar website werd steeds populairder. Mensen die ze niet kende, begonnen haar zelfs  te mailen. Ze schreven dat ze een inspiratie was voor hen. Katy wilde het niet alleen bij bloggen houden; ze had had altijd de droom om een boek uit te brengen. Terwijl ze de wereld afreisde, begon ze haar belevenissen op papier te zetten. Na Azië trok Katy naar Zuid-Amerika en vertoefde ze een half jaar in Frankrijk.

Jubileum

Op de dag van haar derde huwelijksjubileum kreeg ze plots een telefoontje van een uitgever: of ze niet geïnteresseerd was om een boek te schrijven? Eindelijk kon ze haar langgekoesterde droom waarmaken. Eind deze maand ligt haar luchtige boek ‘The Lonely Hearts Travel Club – Destination Thailand’ in de winkel. Het wordt omschreven als ‘Bridget Jones gaat op wereldreis’. Terwijl haar bruidsjurk nog steeds in haar kast hangt, is Katy er steeds meer van overtuigd dat haar ex haar eigenlijk een heel grote dienst heeft bewezen.

Lees ook: Bruidegom zwaar emotioneel bij het zien van bruid

Bron: DailyMail, HLN

Laatste nieuws

Zie ook