8 Leugens die mannen over hun penis vertellen

Als het om hun geslachtsdeel gaat, zijn mannen niet altijd even eerlijk. Benieuwd naar de top 10 leugens die mannen vert...

Lees ook

Als het om hun geslachtsdeel gaat, zijn mannen niet altijd even eerlijk. Benieuwd naar de top 10 leugens die mannen vertellen over hun penis?

1. ”Hij is énorm!”
De kans dat zijn penis daadwerkelijk zó enorm is als hij zegt, is klein. Mannen ‘maken’ hun penis vaker een tikkie groter dan dat-ie in werkelijkheid is. Als een man zegt dat zijn penis een ‘gemiddelde’ lengte heeft, is-ie waarschijnlijk dus ook iets kleiner dan het gemiddelde.

2. ”Ik heb hem nog nóóit opgemeten. Dat interesseert mij gewoon niet”
Leugens, leugens, leugens. Mannen vinden het maar al te interessant wat het formaat van hun penis is. En vervolgens met zijn vrienden te vergelijken.

3. ”Ik ben gewoon moe”
Ho, stop! Te moe voor seks? Die kans is erg klein. Bij deze leugen is de kans groot dat hij gewoon eventjes geen zin heeft.

4. ”Hij is al bewonderd door vele vrouwen”
Net als bij het formaat van zijn penis, houden mannen ervan om te overdrijven over het aantal bedpartners dat ze hebben gehad. Ach, als hij het zelf maar gelooft, toch?

5. ”Hij is alleen bewonderd door jou”
Precies het tegenovergestelde van de vorige leugen, maar ook dit is écht niet waar. Waarschijnlijk wil de man in kwestie je gewoon extra speciaal laten voelen zodat je misschien een stapje verder gaat. Eigenlijk best wel heel lief.

6. ”Hij is nog nooit gefotografeerd”
Vooral SnapChat maakt het enorm aantrekkelijk om even snel een dickpick te versturen. Maar eerlijk is eerlijk: dit doet natuurlijk niet elke man. Kleine kans dus dat hij wel de waarheid vertelt.

7. ”Het is daar beneden altijd zo smooth
Nee, gewoon nee. Als hij de tienerjaren gepasseerd is, is de kans klein dat hij geen haar bij zijn penis heeft. Waarschijnlijk besteedt hij regelmatig aandacht aan zijn man bush maar wil hij jou laten denken dat het allemaal puur natuur is. Yeah right!

8. ”Hij heeft nog nooit een vrouw teleurgesteld”
Als je bij jezelf bedenkt dat veel vrouwen niet eens regelmatig een orgasme hebben door de seks, mag het wel duidelijk zijn dat dit een leugen is. Dat niet alleen, soms krijgt een man hem niet omhoog. Dat is allemaal niet erg, zolang ze er maar niet over liegen.

Lees ook: 8 Problemen waar álle koppels mee worstelen

Bron: Popsugar.com, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook