De nieuwe vriend van Lauren Verster

Vorige week verraste Lauren Verster ons nog toen ze in haar blootje achter de bar stond voor Lauren! Deze week verrast z...

Lees ook

Vorige week verraste Lauren Verster ons nog toen ze in haar blootje achter de bar stond voor Lauren! Deze week verrast ze ons met haar nieuwe vlam.

In december schreven we al dat Lauren vertelde dat ze weer verliefd was. De naam van deze mystery man was nog onbekend. Tijdens de première van SneekWeek is daar verandering in gekomen: Ze zijn namelijk samen gespot. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij achter de camera zou blijven, maar dat ging niet helemaal goed. En dus kwam hij per ongeluk toch in beeld. Zien? Klik hier.

De cameraman

De nieuwe vlam van Lauren is geen onbekende voor mensen in de tv-wereld, hij is namelijk cameraman. Jasper, de man waar het allemaal om draait, heeft Lauren leren kennen doordat hij de cameraman was van een programma met Lauren. Later zijn ze elkaar weer tegen het lijf gelopen met het uitgaan en sprong de vonk pas echt over. Lauren laat aan RTL Boulevard weten dat ze erg gek op elkaar zijn en het helemaal fantastisch is.

Deze zomer gingen Lauren en Jort Kelder na een relatie van vier jaar als vrienden uit elkaar.

Lees ook: Is dit de nieuwe lover van Tim Douwsma?

Bron: Rtlnieuws.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook