Geordie’s Marnie heeft een nieuwe neus

Wie naar Geordie Shore kijkt, weet heel goed: Marnie is de natural beauty van de cast. Zo kondigt ze zich immers zelf aa...

Lees ook

Wie naar Geordie Shore kijkt, weet heel goed: Marnie is de natural beauty van de cast. Zo kondigt ze zich immers zelf aan in het intro van elke aflevering. Helaas zijn haar dagen als natural beauty voorgoed voorbij, want ook Marnie heeft aan zich laten sleutelen!

Neuscorerctie

Jaren geleden is Marnie in een dronken bui op haar snufferd gevallen en sindsdien ergerde ze zich aan een klein bobbeltje op haar neus. Daar had ze nu schoon genoeg van en dus besloot ze onder het mes te gaan. Een minuscule neus-correctie en wat fillers later is Marnie d’r neus weer zo goed als nieuw. Het verschil: haar neus is nu iets dunner dan voorheen.

Herboren

“Ik ben me altijd erg bewust geweest van het bobbeltje op mijn neus. Andere mensen viel het niet op, maar ik stoorde me er elke dag weer aan. Ik heb hier ontzettend naar toe geleefd, dus ben hartstikke blij. Na mijn breuk met Ricky had ik het nodig om mij weer goed te voelen. Nu voel ik mij als herboren.” Eerder liet Marnie al haar lippen vullen en borsten liften. Natural of niet, we love Marnie!

Bekijk hieronder de foto.

A photo posted by Marnie (@marniegshore) on

Lees ook: Marnie vechtend op straat gespot

Bron: MTV, beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook