De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian wil 31 kilo afvallen

Kim Kardashian is vastberaden om haar zwangerschapskilo’s kwijt te raken en is keihard aan het trainen en diëten om haar doel te bereiken.

“Een aantal kilo’s zijn er inmiddels al vanaf”, vertelt de realityster op Twitter. “Ik ben er al 13 kwijt, maar heb er nog 18 te gaan! Ik ben erg gefocust.” Ze belooft haar fans via haar app op de hoogte te houden van haar afvalrace. “Ik zal mijn Atkins-plan delen”, zo verwijst ze naar de bekende dieetmethode. “Het gaat erg zwaar worden, maar kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen.”

Niet alle aangekomen kilo’s waren overigens te wijten aan haar zwangerschap, meldt ze. “Ik ben 27 kilo aangekomen toen ik zwanger was, maar had er de afgelopen jaren ook nog eens 4 bij gekregen. Het is dus echt tijd om mijn doel te halen.”

Selfies about to be LIT! Today on my app I talk about the perfect selfie lighting! The secret to my selfies Lumee.com

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Khloé Kardashian krijgt bijzondere vraag voorgeschoteld 

Tijdens een interview in de show Watch What Happens Live werd Khloé Kardashian een hele bijzondere vraag gesteld. De Keeping Up With The Kardashians-ster moest kiezen met wie van haar (ex)zwagers zij zou trouwen, naar bed zou gaan en wie van hen ze wil vermoorden. Daarbij moest ze kiezen tussen Kanye, Scott en Tyga.

Haar antwoord? Zonder aarzeling vertelde ze de presentator dat ze met Kim’s man, Kanye, zou trouwen. Maar bij de andere vragen begon Khloé toch een beetje te twijfelen. Uiteindelijk koos ze voor seks met Scott, de ex-lover van Kourtney, en zou ze Tyga, het vriendje van haar jongste zusje Kylie, een kopje kleiner maken.

I have no freakin idea why I’m laughing THIS hard!! Is that how I laugh?!?! #WWHL

Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op

Hoe zit het met de lippen van Kylie Jenner?

Kylie Jenner staat bekend om haar volle lippen en lange tijd was het het gesprek van de dag. En net nu we dachten haar ‘echte lippen’ nooit meer te zien, beginnen we toch te twijfelen. Het is dit keer namelijk geen groter en groter, maar Kylie verscheen in een Snapchat-filmpje met juist hele smalle lippen. Het blijft één groot raadsel.. Bekijk ze hieronder:

Bron: Daily Mail, ANP, Beeld: Instagram, Snapchat

Laatste nieuws

Zie ook