Sabia: ‘Rafael stuurde mij alleen een sms’

Het duurde even, maar Sabia heeft officieel haar mediastilte doorbroken. Sabia heeft namelijk haar allereerste televisie...

Lees ook

Het duurde even, maar Sabia heeft officieel haar mediastilte doorbroken. Sabia heeft namelijk haar allereerste televisie-interview gegeven sinds de stilgeboorte van haar zoon. In het interview vertelt ze onder andere eindelijk hoe haar ex Rafael reageerde op de traumatische gebeurtenis.

Rafael

“De geboorte werd ingeleid. Ik heb het kind met weeën op de wereld gebracht. En ik wist dat hij er was, maar ik durfde hem niet vast te houden”, legt Sabia uit. Afgelopen week werd bekend wat het geslacht en de naam van de baby geweest zou zijn. De 37-jarige verwachtte een zoon, die ze Rafael Ramon zou noemen, net als zijn vader.

Sms

In het interview vertelt Sabia dat ze slechts een sms kreeg van Rafael met de tekst: “Hallo Sabia, ik heb net het bericht ontvangen en ik vind het heel erg”. Verder schreef hij dat het hem veel verdriet deed. “Voor hem is het ook treurig”, aldus Sabia. Hij hoopt dat ze uiteindelijk steun vindt bij haar kinderen Katharina, Amaya en Daamin.

Nooit zwanger

Boze tongen beweren dat Sabia nooit zwanger is geweest en ook die beweringen wil ze recht zetten: “Ben je besodemieterd. Ook wanneer ik mijn arts van zijn zwijgplicht onthef, zullen ze zeggen dat ik die heb omgekocht om te liegen.” Desondanks is ze positief over de toekomst: “Ik maak me geen zorgen. Ik hoef geen groot huis of een dure handtas. Het enige dat ik wil is een goed leven voor mijn kinderen. Ik krijg verschillende aanbiedingen vanuit de televisiewereld. En ik hoef geen nieuwe man.”

Lees ook: Is Sabia geobsedeerd door Sylvie?

Bron: RTL, Bild Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook