Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sabia reageert op foto Sylvie Meis

Na alle tegenslagen in het leven van Sabia, heeft ze voor het eerst openlijk over gepraat op televisie. In een interview...

Sabia reageert op foto Sylvie Meis

Na alle tegenslagen in het leven van Sabia, heeft ze voor het eerst openlijk over gepraat op televisie. In een interview deelt ze onder anderen dat ze diep gekwetst was door een foto van Sylvie Meis, laat Telegraaf weten.

Foto

Eind december plaatste Sylvie een foto waarop ze de bekende 'Oud en Nieuw-foto' van zichzelf met Rafael en Sabia nadeed. Tenminste, zo gaan de geruchten. Sylvie zou hebben laten weten dat deze nieuwe foto met 'échte vrienden' was. Het is nog steeds niet bekend of Sylvie de foto met opzet namaakte, of het toeval was, maar Sabia denkt dat eerste.

Sabia is er van overtuigd dat Sylvie die foto expres vlak na de bekendmaking van haar miskraam geplaatst heeft. Geen toeval, zegt de ex-voetbalvrouw. ''Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien'', en ''Ze heeft publiekelijk haar ware aard laten zien.'' zegt Sabia over het voorval aan de Duitse zender Pro Sieben.

De miskraam

In het interview komt ook de miskraam ter sprake. Dat het kindje de naam Rafael Ramon zou krijgen werd eerder deze week bekend. Toen werd vastgesteld dat het kindje niet meer leefde, werd Sabia ingeleid om te bevallen. Ze zou naar eigen zeggen het kind met weeën ter wereld gebracht hebben. ''En toen wist ik: hij is er, maar ik durfde hem niet vast te houden'' laat Sabia weten.

Dat mensen haar beschuldigen van het faken van de zwangerschap vindt ze al helemaal absurd. "Dan denk ik: mensen, zijn jullie gek geworden?! Zelfs als mijn arts geen zwijgplicht zou hebben zou men nog steeds zeggen dat ik hem wel zal hebben omgekocht om te liegen. Als ze me zouden zien huilen bij het graf van mijn kind, zeggen ze nog dat het allemaal nep is..."

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty