Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kristin Cavallari in het ziekenhuis na aanrijding

Uh-oh, de The Hills ster is in een aanrijding terechtgekomen in Chicago en daardoor in het ziekenhuis beland. Wat er precies gebeurd is, is nog onbekend. Wél weten we dat ze is aangereden door een andere auto en zij dus niet het ongeluk veroorzaakt zou hebben. Haar man en drie kinderen waren niet bij haar op het moment van het ongeluk. Bronnen vertellen aan TMZ dat haar verwondingen niet ernstig zijn, maar ze wel pijn heeft.

Taylor Swift heeft haar eigen kleding-lijn gelanceerd

Vorig jaar maakte Taylor bekend dat ze een eigen kleding-lijn zou lanceren. Na lang wachten, is de collectie dan eindelijk gelanceerd! Begin deze week vond de grote lancering plaats tijdens de Hong Kong Fashion Week. Zelf kon Taylor daar helaas niet bij zijn. Op het moment van de lancering was zijzelf in Los Angeles. Het enige minpuntje van de collectie, is dat hij momenteel alleen nog maar in China te verkrijgen is. Wil jij de kleding bekijken? Klik dan HIER.

Farrah Abraham haalt vals uit naar Kendall Jenner

De Twitter-beef tussen Farrah Abraham en Nicki Minaj is letterlijk niemand ontgaan. Gisteren schreven we al dat óók Kendall Jenner een mening over de ruzie had. Deze mening deelde zij tijdens de show van Khloe, ‘Kocktails With Khloé’. Farrah was hier echter niet zo blij mee en besloot op gemene wijze terug te vuren.

Farrah plaatste op haar Instagram namelijk een oude familiefoto van de Kardashians; met een erbij geplakte Ray J. Ray J is de man waar Kim Kardashian ooit een sekstape mee gemaakt heeft. Door die sekstape heeft de familie veel extra aandacht gekregen, en dat wil Farrah maar al te graag duidelijk maken…

#lifechoices @kendalljenner

Een foto die is geplaatst door Farrah Abraham (@farrah__abraham) op

Bron: Dailymail.co.uk, TMZ.com, Instagram, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook