Oeps! Meisje is drie dagen roze na verkeerd gebruik bad-product

Jezelf verwennen met een prachtige producten die ook nog eens heerlijk glitteren en geuren; een waar feestje voor in de...

Lees ook

Jezelf verwennen met een prachtige producten die ook nog eens heerlijk glitteren en geuren; een waar feestje voor in de badkamer. Maar, dan moet je ze wel goed gebruiken…

Oops…

Abi Shenton gebruikte een Razzle Dazzle badolie, maar haar hele lichaam werd fluoriserend roze. Ze leek wel een flamingo! Die had ze even niet aan zien komen en besloot contact op te nemen met Lush, waar ze hem had gekocht: “Is het normaal dat de roze kleur op je huid blijft zitten?”, vroeg ze.

Lush reageerde er op zijn beurt ook weer op: “YIKES! Neem aub contact op met onze vrienden van @Lushwecare zodat zij je verder kunnen helpen!” Met zo’n leuke reactie kun je natuurlijk niet boos blijven.

Eigen schuld

Abi ging op onderzoek uit en de schuld bleek bij haar te liggen. Ze had zelf de instructies niet goed gelezen en de badolie-bal verkeerd gebruikt. In plaats van de bal in het bad te gooien, heeft ze haar hele lichaam ermee ingesopt. Het resultaat: ze heeft maar liefst drie dagen met haar roze kleur rondgelopen. Gelukkig kon ze er zelf om lachen en heeft ze duidelijk gemaakt dat het haar fout was en ze de producten dus gewoon blijft gebruiken. Maar, de volgende keer leest ze in ieder geval eerst even de bijsluiter goed door. Ha!

Lees ook: Oeps! Britney Spears ‘vergeet’ haar bh

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook