Zóveel bedpartners mag je maximaal hebben

Bijna bij iedereen wel bekend: die periode in je tienerjaren waar je iedere jongen wilde proberen die je tegenkwam. Tijd...

Lees ook

Bijna bij iedereen wel bekend: die periode in je tienerjaren waar je iedere jongen wilde proberen die je tegenkwam. Tijdens uitgaan zoende je in deze fase elk weekend wel met iemand anders. Mocht je nu spijt hebben van je daden? Dat is nergens voor nodig, want wij zijn erachter gekomen met hoeveel personen je maximaal het bed mag hebben gedeeld!

Young & Wild

Een Engelse site die gespecialiseerd is in buitenechtelijk daten, heeft onderzoek gedaan naar het aantal bedpartners die je eigenlijk maximaal zou moeten hebben. Tenmiste, het gaat hier over het aantal bedpartners wat je moet vertéllen aan je toekomstige lover. De mannen en vrouwen die mee hebben gewerkt aan dit onderzoek zijn het ermee eens dat 10 bedpartners genoeg is om te bewijzen dat je nog best een degelijk persoon bent.

Veranderend seksleven

De datingwereld verandert snel. Tegenwoordig tolereren we veel meer op seksueel gebied dan vroeger. Als dit onderzoek een aantal jaar geleden was gedaan, dan was het aantal gewenste bedpartners waarschijnlijk een stuk lager geweest. Uit dit onderzoek is wél gebleken dat 35% van de vrouwen en 30% van de mannen het exacte aantal willen weten. Tja, zou jij het allemaal willen weten van je vriend? Blijft een gevoelig onderwerp.

Lees ook: Is dit dé nieuwe plek om de liefde te bedrijven?

Bron: Elite Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook