Vrouw maakt selfie van lichaam meteen na de bevalling

Slechts 24 uur na de geboorte van haar vijfde kindje zette Erica Andrews een práchtige foto van zichzelf online om te la...

Lees ook

Slechts 24 uur na de geboorte van haar vijfde kindje zette Erica Andrews een práchtige foto van zichzelf online om te laten zien hoe het moederschap er echt uitziet.

Mother Nature

Op de zwart-witte foto die ze online zette op 19 januari is Erica lachend in de spiegel van haar badkamer te zien, met haar baby’tje dicht tegen zich aan geknoopt. Tijdens het maken van de selfie geeft ze hem borstvoeding. Op de foto is te zien dat haar buik nog uitgezet is, en dat ze een luier voor volwassenen draagt. Maar ondanks dat, ziet ze er heel puur en volmaakt uit. Ze heeft een echte glow.

Puur en Open

Bij de foto schrijft ze: “Dit is hoe een lichaam eruit ziet 24 uur na de bevalling. De baby in een doek gebonden. Huid tegen huid. Een rozige gloed. Mijn lichaam voelt alsof ik de marathon heb gelopen en mijn hart is wijd open door wat ik gisteren heb meegemaakt. Ik ben nog steeds de prachtige verandering aan het verwerken die mijn familie en ik hebben doorstaan. Ik ben in volledig ontzag door de kracht van mensen, vrouwen en moeders. Deze keer is weer anders dan alle andere keren.” De foto werd duizenden keren gedeeld en ook de reacties waren meer dan lovend. Ook werd ze door andere moeders en vrouwen bedankt voor haar openheid en kracht.

“This is what 24 hours postpartum looks like. Baby in sling. Skin to skin. Adult diapers. And a rosy glow. My body feels…

Geplaatst door Sakura Bloom op dinsdag 19 januari 2016

 

Lees ook: Anouk zwanger van baby nummer 6

Bron: Elite Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook