De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner droogt haar vajayjay onder een blower in een publiek toilet

Ja dit klinkt erg raar, maar het is echt zo. De jongste Kardashian-telg morste tijdens een ritje in de auto haar drankje over haar kruis en ze wilde dit liever niet aan de lucht laten drogen. Ze besloot de boel te laten drogen onder zo’n blower in het toilet waar je normaal je handen onder droogt als je ze gewassen hebt. Gelukkig is dit alles vastgelegd op film. Tja… Wat moeten we hiervan zeggen?

Kylie in Anastasia Karanikolaou’s snapchat (stassiebabeyy)

Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op

Kylie in Anastasia Karanikolaou’s snapchat (stassiebabeyy) Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op

Kylie in Anastasia Karanikolaou’s snapchat (stassiebabeyy)

Een video die is geplaatst door Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) op

 

Veel negatieve reacties op Birkin Bag van Penelope Disick 

Afgelopen week paradeerde de 3-jarige dochter van Kourtney Kardashion rond met haar eigen roze Birkin Bag van maar liefst $8.000. Meteen daarna kwamen er veel negatieve reacties binnen. Want ja, wat moet zo’n klein meisje met een tas die net zo duur is als een degelijke auto? Maar laten we wel eerlijk zijn: P is een echte fashionista!  Misschien zien we North binnenkort ook met haar eigen designertas? We kijken nergens meer van op!   

 

 

Khloe Kardashian onthult waarom ze haar haar kort heeft geknipt 

Khloe Kardashian beleeft op het moment de beste jaren van haar leven. Na een zware tijd gaat het nu erg goed met haar. Ze is fitter dan ooit en daar hoort ook een haircut bij. Dit deed ze echter niet zonder reden. Ze vertelt: “Ik was vaak in het ziekenhuis en het voelde alsof ik gewoon mijn haar af móést knippen. Ik wilde gewoon van alle negativiteit af die om mij heen hing.” Laten we hopen dat deze verandering een kers op de taart in van haar nieuwe lifestyle!

Bron: Perez Hilton, Instagram, Harpers Bazaar, Hollywood Life, Beeld: Instagram, Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook