Lunch LOL: Meisje van 3 zingt lied van De Kleine Zeemeermin foutloos!

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooiste modeverhalen geschreven, komen de sa...

Lees ook

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooiste modeverhalen geschreven, komen de sappigste nieuwtjes binnen en de laatste trends voorbij. Maar, tussen de hete nieuwtjes door wordt er ook altijd erg hard gelachen om alle viral filmpjes. En die kunnen wij jou natuurlijk niet onthouden, dus kijk mee!

De Kleine Zeemeermin

Wow! Dit 3-jarige meisje, Claire, kent alle woorden van het liedje ‘Part of Your World’ uit De Kleine Zeemeermin helemaal uit haar hoofd! Haar talent werd door haar vader ontdekt bij een benzinestation. Toen hij wilde betalen stond de kleine Claire namelijk in de lobby voor iedereen te zingen en werd ze door vele mensen gefilmd.

‘Let It Go’

Momenteel is ‘Part of Your World’ haar lievelingsliedje, maar daar kan binnenkort verandering in komen. Het kleine zangtalent heeft de film Frozen namelijk nog niet gezien… Wij kunnen niet wachten tot dat zal gebeuren en Claire de hit Let It Go zal opnemen.

Lees ook: Happy TV: Zac Efron’s auditie voor High School Musical

Bron: Show.nl, Beeld: Youtube

Laatste nieuws

Zie ook