De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner en Harry Styles weer samen gespot

Jaaa, Kendall Jenner en Harry Styles zijn samen gespot op een feestje. Beiden gingen ze naar het verjaardagsfeest van Jess Azoff in LA. Dit is (zover bekend) de eerste keer dat Kendall en Harry elkaar weer zien, na hun vakantie, drie weken geleden. Naar het feest zijn ze niet samen gegaan, maar volgens bronnen konden ze geen genoeg van elkaar krijgen!

Relatieproblemen tussen Kylie Jenner en Tyga?

Er zijn de laatste tijd steeds vaker geruchten voorbij gekomen dat het niet zo lekker gaat tussen Kylie en Tyga. Dit komt grotendeels door de geruchten dat Tyga meerdere malen vreemdgegaan zou zijn, vertelt een bron aan PEOPLE magazine. “Ze hebben een ‘middelbare school-achtige’ relatie. Ze hebben de hele tijd meningsverschillen en kleine ruzies, die ontstaan doordat Kylie Tyga niet vertrouwt.” laat de bron nog meer weten.

Kim Kardashian maakt gebruik van Rob’s gezondheidsproblemen

Momenteel zijn de gezondheidsproblemen van Rob geen geheim meer. Iedereen wenst hem het beste. Maar Kim lijkt een beetje ‘misbruik’ te maken van de situatie. Zo zou ze namelijk een intervention in scène gezet hebben voor Keeping Up With the Kardashians. Een insider laat echter weten dat toen Rob in de gaten had wat er gaande was, hij direct het huis van mama Kris -waar de intervention plaatsvond- verliet.

Bron: Hollywoodlife.com, Intouchweekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook