Mensen met dit sterrenbeeld vinden dit jaar ware liefde

Benieuwd wat 2016 je gaat brengen in de liefde; vind je de liefde van je leven, word je ten huwelijk gevraagd of geniet...

Lees ook

Benieuwd wat 2016 je gaat brengen in de liefde; vind je de liefde van je leven, word je ten huwelijk gevraagd of geniet je juist van je single lifestyle? Astroloog Susan Miller keek wat de sterren voor ons in petto hebben en wie er dit jaar ware liefde vindt.

Komt-ie

Ben je geboren tussen 21 april – 21 mei en is jouw sterrenbeeld dus ‘Stier’, dan ben je de lucky one, en vindt je de liefde waar je al die tijd op hebt gewacht, legt Miller uit. Maar, wie is een goede match voor het sterrenbeeld, als Stier moet je de volgende sterrenbeelden in de gaten houden.

Match made in heaven

Volgens Millers AstrologyZone komt de Stier op alle vlakken het best overeen met de Maagd,  Steenbok, Kreeft en Vissen. “Het is een match made in heaven als je je als Stier aangetrokken voelt tot één van deze sterrenbeelden!”, legt ze uit. “Ze hebben enorm veel plezier met elkaar, is er emotioneel een sterke band en veel maturiteit tussen de partners. Ook zijn ze productief en werken ze hard voor de relatie.”

Is de uitkomst niet naar je zin? Ach, bedenk: liefde gaat heus niet (alleen) om zonnetekens! Enne, wist je dat vrouwen met DÉZE naam het meest kans hebben om zwanger te worden in 2016?

 

Bron: Bustle, Beeld: iStockPhoto

Laatste nieuws

Zie ook