GUESS gaat samenwerking aan met A$AP Rocky

Een goede samenwerking tussen merken en artiesten laat menig vrouwenhart sneller kloppen. GUESS komt met geweldig samenw...

Lees ook

Een goede samenwerking tussen merken en artiesten laat menig vrouwenhart sneller kloppen. GUESS komt met geweldig samenwerkings-nieuws, er komt namelijk een collectie van GUESS en rapper A$AP Rocky.

GUESS Originals

In februari zal er een nieuwe GUESS lijn geïntroduceerd worden, namelijk GUESS Originals. Dit is een design initiatief dat GUESS zal samenbrengen met toonaangevende culturele iconen in mode, entertainment, kunst en design. De eerste GUESS Originals samenwerking is met niemand minder dan artiest A$AP Rocky.

De collectie

Rocky heeft de ontwerpen geïnspireerd op de iconische GUESS items die verkocht werden in de jaren ’90. In de collectie zie je veel lichtblauw acid wassingen, tencel stoffen, krijtstrepen en bomberjacks. Het ‘GUESS’ logo zal voor deze collectie ‘GUE$$’ zijn.

Vanaf februari 2016 zal de GUESS Originals x A$AP Rocky collectie wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde GUESS winkels en andere toonaangevende retailers. Vanaf 11 maart ligt de collectie in de GUESS winkel in Rotterdam.

Beeld: GUESS, Getty

Laatste nieuws

Zie ook