Shocking Geordie Shore’s Gary betrapt op coke gebruik

De heren van Geordie Shore staan bekend om hun losbandige lifestyle; de drank vloeit rijkelijk, de vrouwen liggen aan hu...

Lees ook

De heren van Geordie Shore staan bekend om hun losbandige lifestyle; de drank vloeit rijkelijk, de vrouwen liggen aan hun voeten (en in hun bed) en het is elke avond feest. Maar, het lijkt erop dat de 27-jarige Gary Beadle het tijdens een avondje uit wel héél erg gezellig maakte.

Drank en drugs

Voor hij een avondje uitging met vrienden in 2014, is de beruchte realityster te zien in een filmpje waarin hij, naar verluidt cocaïne, van een sleutel snuift en de camera in grijnst. Een bron vertelt aan de krant: “Gaz staat bekend als een feestbeest, maar nu tilt hij het naar een nieuw niveau. Hij begon het spul gewoon te snuiven waar iedereen bijstond. We konden onze ogen niet geloven. De roem is naar zijn hoofd gestegen.”

Einde van Geordie Shore?

Met de video in omloop zou het heel goed kunnen dat Gary’s dagen in het Geordie Shore huis geteld zijn. De bron beweerde namelijk ook dat de producenten van de hitserie geen uitzondering voor hem zouden maken als uitkomt dat het daadwerkelijk om cocaïne gaat. “Zij willen absoluut niet met drugs geassocieerd worden, omdat het een slecht voorbeeld zou zijn voor hun jonge kijkers.”

Lees ook: Charlotte doet een boekje open over haar romance met Gary

Beeld: Getty, Zie.nl Bron: Mirror

Laatste nieuws

Zie ook