‘Het gaat goed tussen Sylvie en Rafael’

Het gaat goed tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Een insider vertelt aan het Duitse blad GALA dat alles weer ko...

Lees ook

Het gaat goed tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Een insider vertelt aan het Duitse blad GALA dat alles weer koek en ei is tussen de twee en dat neemt een verrassende wending in hun leven!

Koek en ei

Rafael en Sylvie gingen begin 2013 uit elkaar en daarna gebeurde er veel in hun leven. Onder andere dat Rafael verder ging met Sylvie’s beste vriendin Sabia. Een keuze die de gemoederen flink bezighield en de nodige drama met zich meebracht. Op het moment lijkt het echter op te klaren tussen de twee. Sylvie zwemt in een golf van succes en sleept de ene na de andere klus binnen. Samen met haar zoon Damián woont ze in het Duitse Hamburg en Rafael voetbalt in het zonnige Sevilla, maar daar lijkt het niet helemaal goed te gaan.

Kom terug, Rafael

Sylvie en Damián zouden niets liever willen dan dat Rafael weer terug komt. De insider vertelt aan GALA: “Damian en Rafael hebben een goede band. Ze Facetimen veel met elkaar en Damian zoekt Rafael geregeld op in Sevilla. Het zou een groot cadeau zijn als Rafael terugkeert naar Hamburg.” Dat zou het beste zijn voor Damian. Ook vertelt de bron dat Sylvie het zelfs niet erg zou vinden als Rafael bij hen in huis trekt! Of dat gaat gebeuren, wachten we nog even af.

Lees ook: ‘Baby Sylvie’ meer in trek dan Sabia

Bron: GALA, Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook