Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren? Lees mee! WATERMAN 21 januari - 19 februari Je bent in de ban van een zelfhulpboek, maar i...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren? Lees mee!

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je bent in de ban van een zelfhulpboek, maar in plaats van jezelf te helpen val je er vooral anderen mee lastig. Waterman, als je mensen om je heen wilt helpen, dan kun je beter gewoon een flinke taart bakken (met chocola) en die uitdelen. Bereik je meer blije gezichten mee dan met je nieuwe levensfilosofie voor deze maand.

 

 

VISSEN 20 februari – 20 maart
Er duikt een ex op in je leven en je hebt geen idee wat je ermee aanmoet. Ja, wilde sex hebben is een optie, maar of het de beste optie is? Neuh. Kijk het even aan en realiseer je dat je ouder en wijzer bent. Ja, dat zou ook betere sex betekenen… Nou ja… doe wat je niet laten kunt.

 

 

RAM 21 maart – 20 april
Je kijkt te veel Netflix. Daardoor verwar je het echte leven nogal eens met dat van Serena van der Woodsen of Carrie Mathison. Maar helaas: je bent niet de hoofdrolspeler in een fantastische verhaallijn, dus doe vooral gewoon de afwas. Voordeel is dat je niet hoeft te dealen met bijrolspelers die je het leven zuur maken.

 

 

STIER 21 april – 21 mei
Groen van jaloezie ben je na een avondje overactief scrollen op Instagram. Hoe ka?n het dat iedereen zulk mooi haar heeft en o?o?k zo’n strak lichaam? Een serie mislukte selfies in de woonkamer doet je zelfvertrouwen tot ver onder het nulpunt zakken. Volgende week beter. Voor nu is een foto van je nieuwe schoenen ook prima.

 

 

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je eerste salaris van 2016 is binnen en je bent ontevreden. Al die stappen die je van plan was te maken zijn ve?e?l te klein, en in dit tempo verdien je over tien jaar nog niet wat je eigenlijk vorig jaar al voor ogen had. Tijd voor een afweging: blijven zitten of verder zoeken? De financie?n zijn beter aan de overkant.

 

 

KREEFT 22 juni – 22 juli
Een foto van toen je klein was, inspireert je deze week om een oude hobby weer op te pakken. Natuurlijk zie je er nu niet meer zo schattig uit in een judojas of balletpakje, maar de glimlach om je mond is even groot. Jong geleerd, oud gegaan gaat helaas niet op, maar opnieuw beginnen is in dit geval verre van vervelend.

 

 

LEEUW 23 juli – 23 augustus
De verwarming heb je deze week niet nodig, er slaat zo veel passie van je af dat je de lucht om je heen op eigen kracht weet te verwarmen. Je weet niet waar het ineens vandaan komt, maar het enige wat je wilt, is je lief bespringen en iedere avond een andere deel van je huis opwarmen. Let op de gordijnen.

 

 

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je bent er over uit: je gaat je minder druk maken om wat er niet is, en meer genieten van wat er wel is. Je hoofd weigert alleen mee te werken aan deze nieuwe strategie, en je bent sipper dan ooit omdat je ieder genietmomentje verpest door te denken: het zou nog leuker zijn als… Kap met die negatieve vibes. Echt.

 

 

 

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Deze week leer je weer eens dat je niet zo hard moet zijn in het oordeel dat je velt over mensen, zonder dat je meer van ze weet dan hoe ze eruitzien. Wat is er toch gebeurd met die open blik die je vroeger had? Looks can be deceiving, en als iemand dat zou moeten weten, ben jij het.

 

 

 

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je wilt het liefst in bed kruipen en een paar dagen achter elkaar Hugh Grant-films kijken. En weet je wat? Als je vrijdagavond begint en tot zondagnacht doorgaat, dan gaat die wens nog in vervulling ook! Het is maar goed dat de beste man zo veel films heeft gemaakt, anders zou je nog een probleem hebben.

 

 

 

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Ieder moment is een goed moment voor nieuwe work-out-gear. Denk alleen wel even praktisch na. Vorige keer kocht je een broek met een rits op de rug en dat bleek bij pilates vooral irritaties op te leveren aan je rug. En wijde topjes zijn leuk, maar niet handig om je borsten mee in bedwang te houden tijdens een sprintje.

 

 

 

STEENBOK 22 december – 20 januari
Bij een vergadering worden deze week ingrijpende wijzigingen aangekondigd en je team is van slag. Je weet donders goed dat jij de enige bent die de stemming weer een beetje kan opkrikken en al heb je daar helemaal geen zin in: doe het maar wel. Grapjes maken is jouw kantoorplicht, zowel in goede als in slechte tijden.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook