‘Sylvie en Rafael samen tegen Sabia’

Het is nog steeds niet stil rondom Sylvie, Sabia en Rafael. Nu zouden niet alleen familieleden van Sabia tegen haar spel...

Lees ook

Het is nog steeds niet stil rondom Sylvie, Sabia en Rafael. Nu zouden niet alleen familieleden van Sabia tegen haar spelen, ook Sylvie en Rafael zouden een pakt tegen de ex-voetbalvrouw gesloten hebben, schrijft Shownieuws.

Samen tegen Sabia

Volgens het Duitse blad Closer is het duidelijk: Sylvie en Rafael staan samen recht tegenover Sabia. Sylvie en Rafael gaan weer goed met elkaar om. Zo goed, dat ze samen zouden willen afrekenen met Sabia. De reden dat ze dit doen is volgens Closer vanwege alle negatieve uitspraken die Sabia over de twee naar buiten brengt.

Modellencarrière

Niet alleen heeft Sabia het zwaar met de plots goede band tussen Sylvie en Rafael, ze zou ook nog problemen hebben met haar modellencarrière. Vanwege het succes van Sylvie, willen veel bedrijven naar verluidt Sabia niet inhuren als model, om zo het risico te ontlopen dat Sylvie niet meer voor hen zou willen werken. Hierdoor zou Sabia vrijwel niet meer aan de bak komen.

Lees ook: ‘Het gaat goed tussen Sylvie en Rafael’

Bron: Show.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook