Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Demi Lovato deelt sexy kiekje

Wauw, wat een lichaam! Dat Demi Lovato strijd voor meer zelfverzekerdheid onder vrouwen en dat ze van haar eigen lichaam houdt is duidelijk. Ook zij is van haarzelf gaan houden hoe ze is. Laatst plaatste ze al een lingerie kiekje en nu doet ze het gewoon alwéér. Het duidelijk dat Demi erg lekker in haar vel zit. Maar met zo’n lichaam kan dat ook bijna niet anders. De kiekjes die ze deelt zijn voor een fotoshoot met Allure.

@allure

Een foto die is geplaatst door Demi Lovato (@ddlovato) op

Teen Mom Kailyn Lowry op wel héél bijzondere locatie gespot

Dat Kailyn haar hele lichaam heeft laten verbouwen, is geen geheim meer. Van een aantal plaatsen heeft ze het vet laten weghalen, en in haar kont laten zetten, met als resultaat een slank figuur en een grote booty. Kailyn zou vast gedacht hebben dat dit lichaam voor altijd zo blijft, dus besloot ze zichzelf te trakteren op een bord frietjes én een frozen cocktail. Of zou ze haar kont gewoon nóg groter willen?

Kanye West presenteert album Swish via livestream

Dat het nieuwste -en alweer zevende- album van Kanye West eraan zit te komen is vast niemand ontgaan. De rapper maakt nu eindelijk bekend hóé hij Swish zal gaan presenteren. Dit zal gebeuren via niets minder dan een livestream, zodat de onthulling all over the world in bioscopen bekeken kan worden, dat wil Kanye maar al te graag. De presentatie vindt plaats op 11 februari in Madison Square Garden in New York.

In Nederland kun je voor de presentatie terecht in de Pathé-vestigingen in Amsterdam (Pathé Arena), Den Haag (Pathé Scheveningen), Eindhoven en Rotterdam (Pathé De Kuip). Wél waarschuwt Pathé dat de voorstelling misschien minder geschikt is voor kijkers onder de achttien jaar.

Bron: ANP, Instagram, TMZ.com, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook