Viral: Man neemt ontslag bij Burger King en steelt zakken kipnuggets

Stel: je hebt een enorme liefde voor kipnuggets én het is je laatste werkdag bij Burger King. Dan neem je toch gewoon tw...

Lees ook

Stel: je hebt een enorme liefde voor kipnuggets én het is je laatste werkdag bij Burger King. Dan neem je toch gewoon twee hele zakken nuggets mee, moet John Correa gedacht hebben.

Twitter

Op Twitter deelt de 18-jarige John een foto waarop hij te zien is in de auto met twee zakken kipnuggets naast hem. Als bijschrijving zet hij erbij ”Vandaag was mijn laatste dag bij Burger King, dus ik stal al hun nuggets, f*ck it” Binnen no-time werd de foto meer dan 23.000 keer gedeeld. Ook begonnen mensen van alle kanten hem te vragen of ze wat nuggets mochten hebben. Helaas heeft hijzelf de tweet met de foto alweer verwijderd, maar we hebben ‘em toch gevonden.

Te mooi om waar te zijn

Een hele berg kipnuggets van je voormalige werk stelen, viral gaan én vervolgens niets van Burger King horen, is wel een beetje té mooi om waar te zijn. En dat was het dus ook. Eerder, toen hij nog bij Burger King werkte, zou zijn manager hem gevraagd hebben twee zakken kipnuggets te halen bij een ander filiaal. Op dat moment heeft hij de foto gemaakt. Zelf geeft John aan dat hij mensen wil laten zien dat ze altijd maar alles geloven wat op het internet staat.

Lees ook: Patat of friet: Wat zeg jij?


Bron: Dailymail.co.uk, Twitter, Beeld: iStockphoto, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook