De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Bewijst dit dat Keeping Up With The Kardashians helemaal nep is?

De Kardashian worden regelmatig fake genoemd, maar dit keer is hun realityshow aan de beurt. Op een Tumblr-pagina, genaamd Keeping Up With Kontinuity Errors, wordt de show flink te grazen genomen. Zo wordt er gezegd dat de scenes niet in de goede volgorde verschijnen en de show dus hartstikke nep is.

Een voorbeeld is de scene de gericht is op de relatie tussen Caitlynn Jenner en haar dochters Kendall en Kylie. Eerst zien we Kylie en Caitlynn die elkaar make-up tips geven. Daarna vertelt Kendall haar jongere zusje dat ze jaloers is op de band die zij heeft met haar ‘vader’.

De blog stelt dat deze scenes werden gefilmd op 26 oktober en 4 november. De rest van de episode zou plaats hebben gevonden in de maanden daarvoor, namelijk augustus en september. Zou het waar zijn?

via GIPHY

Kim Kardashian geeft tips aan moeders

Vijf jaar geleden twitterde Kim Kardashian vol walging over een moeder die haar kind borstvoeding gaf in het openbaar, maar nu ze zelf moeder is, denkt ze daar héél anders over. Op haar website schrijft ze:

“Ik heb dit eerder gezien en ik herinner me hoe geschokt ik reageerde op Twitter. Nu ik zelf moeder ben, ben ik niet meer zo geschokt. Vooral als je een paar kinderen hebt en niet weg kan gaan om het ene kind borstvoeding te geven in het toilet en de ander aan tafel te laten. Maar persoonlijk zou ik het niet doe, tenzij het een noodsituatie is en ik volledig bedekt ben”

Ook geeft de realityster haar volgers nog een paar tips mee. Zo raadt ze een ‘nipple shield‘ (oftewel tepelhoedje) aan. Zo zou je volgens Kim nooit last hebben van geïrriteere tepels omdat ze beschermd worden. Deze zouden haar destijds aangeraden zijn door het ziekenhuis omdat ze het geven van borstvoeding eerst erg pijnlijk en lastig vond.

Selfies about to be LIT! Today on my app I talk about the perfect selfie lighting! The secret to my selfies Lumee.com

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Scott Disick: meer geld maakt me ongelukkiger

Scott Disick is niet geïnteresseerd in meer geld verdienen. Dat vertelde hij aan Khloé Kardashian, de tante van zijn drie kinderen, in haar talkshow Kocktails With Khloé.

“Ik heb geld. Hoe meer geld ik heb, hoe minder gelukkig ik ben”, zei Scott in een fragment uit de nieuwste aflevering van woensdagavond, dat Celebuzz vast online heeft gedeeld. “Het enige waarop ik me probeer te richten is rustiger worden, de kinderen en gewoon proberen een goede vader te zijn.”

Er bestaat een verkeerd beeld van hem, denkt Scott. “Veel mensen denken dat ik alleen om geld en auto’s geef, maar ze realiseren zich niet dat dat meer om onzekerheden gaat en hoe veel ik om mijn vrienden en familie geef.”

Bron: ANP, Celebuzz, Look,  Beeld: Getty, Giphy, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook