Justin en Kendall uit de kleren voor Calvin Klein

Calvin Klein heeft heel wat celebs gestrikt voor een pikante fotoshoot. Onder andere Justin Bieber, Kendall Jenner en FK...

Lees ook

Calvin Klein heeft heel wat celebs gestrikt voor een pikante fotoshoot. Onder andere Justin Bieber, Kendall Jenner en FKA Twigs, de vriendin van Robert Pattinson, gingen uit de kleren en poseerde in het ondergoed van het modelabel voor de camera!

Uit de kleren

Hoe die shoot hen verging? Justin zou het in ieder geval erg naar zijn zin hebben gehad. “Het was dit keer veel informeler”, vertelde de zanger aan People. “Ik vond het tof dat ik mocht skateboarden.” Moeite zijn kleren uit te trekken had Justin niet. “Ik doe al van kinds af aan fotoshoots, dus ik voel me in deze situaties al snel goed.”

Kendall had wat meer moeite zich te laten gaan, totdat ze de camera hoorde klikken. Zodra ze de camera hoort, krijgt het model een kick. “Dat trekt me aan in modellenwerk.”

Meer, meer, meer

Justin en Kendall zijn niet de enige sterren die meewerkten aan de lentecampagne van Calvin Klein. Ook onder meer Kendrick Lamar, FKA twigs en het Nederlandse model Saskia de Brauw gingen op de foto in kleding van Klein. Maar bij Calvin Klein lieten ze weten dat die lijst nog aangevuld wordt.

Wij zijn benieuwd wie dat worden! Bekijk hieronder de sexy foto’s en filmpjes van onder andere Justin en Kendall:

Lees ook: Justin Bieber’s droomvrouw komt uit Nederland

I want to be with you in #mycalvins. My new Spring 2016 @calvinklein campaign… What do you do in yours?

Een video die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

I pose in #mycalvins. What do you do in yours? my Spring 2016 @calvinklein campaign

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

i excel in #mycalvins

Een foto die is geplaatst door FKA twigs (@fkatwigs) op

Bron: ANP, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook