‘Beyoncé gaat binnenkort zwangerschap bekendmaken’

De geruchtenmolen over een tweede zwangerschap voor Beyoncé draait al een tijdje overuren. Zo verscheen ze meerdere kere...

Lees ook

De geruchtenmolen over een tweede zwangerschap voor Beyoncé draait al een tijdje overuren. Zo verscheen ze meerdere keren met wijde kleding in het openbaar en kwam het nieuws naar buiten dat ze een body double heeft ingehuurd voor stunts. Nu zou ook bekend zijn wanneer ze het grote nieuws bekend gaat maken.

The Big Reveal

Alles wijst erop dat Blue Ivy binnenkort een broertje of een zusje krijgt. Vooral als je naar DEZE foto kijkt. Nu gaat het gerucht dat Beyoncé tijdens haar optreden bij de Super Bowl Halftime Show het grote babynieuws bekend gaat maken, weet Hollywood Take. Nou, wij kunnen niet wachten!

Previously on…

Toen Beyoncé zwanger was van Blue Ivy maakte ze dat ook bekend bij een grote show. Dit was tijdens de MTV VMA’s tijdens het nummer Love On Top. Op 7 februari aanstaande zal Beyoncé optreden bij Super Bowl Halftime Show samen met Coldplay. Bey zou alle voorpagina’s kunnen halen met haar bekendmaking op het grootste podium van de wereld. Beyoncé houdt wel van een beetje aandacht en spektakel, dus dit zou haar kans kunnen zijn.

Lees ook: Huwelijksproblemen voor Beyoncé en Jay Z?

Bron: Hollywood Take, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook