Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016.

Reizende Sterren Festival

Op De Pier in Scheveningen vindt het eerste Reizende Sterren Festival plaats. Dit driedaagse evenement tovert De Pier om tot een indoor foodtruckfestival met naast eten en drinken ook uitgebreid aandacht voor kunst en muziek. Van vrijdag tot en met zondag kan men eten, drinken, shoppen, beleven en genieten en vinden er tal van (kids)activiteiten plaats. Meer info? Klik hier.

Waar: De Pier in Scheveningen
Wanneer: 29 t/m 31 januari

The Harbour Club Café

The Harbour Club heeft begin december de deuren geopend van haar derde concept in Amsterdam: The Harbour Club Café. De nieuwe thuisbasis in Oud-Zuid is een trendy restaurantconcept in het Olympisch Stadion waar je kunt lunchen, borrelen, dineren en dansen. Het bruist van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat!

Waar: Olympisch Stadion te Amsterdam
Wanneer: Elke dag!

Holland Dance Festival

Holland Dance Festival is het grootste internationale dansevenement van Nederland waarbij tientallen primeurs uit de hele wereld naar dansstad Den Haag of Amsterdam afreizen. Van 28 januari tot en met 20 februari zijn er op vier locaties vijftig voorstellingen uit acht verschillende landen te zien. Dompel je onder in de dans tijdens de vele voorstellingen, meet-and-greets, workshops, discussies en afterparty’s van het Holland Dance Festival! Meer info? Klik hier.

Waar: Verschillende theaters in Amsterdam en Den Haag
Wanneer: 28 januari t/m 20 februari

 

 

Laatste nieuws

Zie ook