Onbewerkte foto’s van plus-size model gaan viral

Opeens was ze daar: plus-size model Barbie Ferreira. De eerste foto's van haar campagne met Aerie badmode gingen afgelop...

Lees ook

Opeens was ze daar: plus-size model Barbie Ferreira. De eerste foto’s van haar campagne met Aerie badmode gingen afgelopen week viral, nu zijn er nog meer opgedoken. Allemaal onbewerkt en miljoenen keren bekeken en gedeeld. Stoer!

Plus-size

Het 19-jarige model staat stevig in haar schoenen, maar dat is niet altijd zo geweest. Omdat ze geen maatje 34 heeft, dacht ze dat het nooit zou lukken om model te worden. “Ik was als kind zo onzeker. Ik ging naar audities en schaamde me voor mijn lichaam”, vertelt ze aan TIME Magazine. “Ik had geen vrienden en werd gepest.” Ze had een hekel aan haar heupen en was altijd aan het diëten om in haar ogen het ‘perfecte’ lichaam te krijgen. Dat was helemaal niet nodig, want nu siert ze de covers van verschillende magazines én rockt ze campagnes voor kledingmerken.

Onbewerkt

De foto’s van Aerie zijn puur natuur, er is geen Photoshop aan te pas gekomen. Op de nieuwe beelden schittert Barbie in loungewear van het merk. Ze hoopt hiermee vrouwen duidelijk te maken dat iedereen mooi is, met of zonder curves.

Lees ook: Curvy vrouwen maken Victoria’s Secret campagne na

A photo posted by barbie ferreira not nox (@barbienox) on

Hehe

A photo posted by barbie ferreira not nox (@barbienox) on

Laatste nieuws

Zie ook