Spencer Pratt toen & nu

Als je aan Spencer Pratt denkt, dan denk je automatisch ook aan Heidi Montag. Ze zijn misschien wel het bekendste koppel...

Lees ook

Als je aan Spencer Pratt denkt, dan denk je automatisch ook aan Heidi Montag. Ze zijn misschien wel het bekendste koppel uit de MTV-serie The Hills. Dat Heidi een hele transformatie heeft ondergaan, kan niemand gemist hebben. Lang leve plastic fantastic! Maar Spencer kan er ook wat van.

Back in the days

In 2007 begonnen Spencer en Heidi te daten en werd hij geïntroduceerd in de serie. Dit wordt ook wel het begin genoemd van alle ellende die daarna volgde. Toen de serie stopte, piepte hij er tussenuit om zich af te zonderen van de media. Hij ging in de jungle wonen. Toen hij terugkwam naar de bewoonde wereld, zag hij er onherkenbaar en verwilderd uit (zie hier). Heftig!

Anno Nu

Vandaag de dag lijkt Spencer weer redelijk op zichzelf. Maar we hebben wel zo het vermoeden dat hij, net als zijn vrouw Heidi, wel eens een bezoekje aan de plastisch chirurg heeft gebracht. Hij ziet er namelijk wel érg strak en jong uit. Verder is hij wat aangekomen, met een voller gezicht als gevolg. Hoe vind jij dat hij is opgedroogd?

Heidi is volledig onherkenbaar geworden. Bekijk de foto’s HIER.

Lees ook: Heidi en Spencer Pratt maken een comeback

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook