Dít ene ding maakt of breekt je relatie

Noem het een first world problem, maar voor een lange relatie moet je hard werken. Om je relatie (waar je samen met je p...

Lees ook

Noem het een first world problem, maar voor een lange relatie moet je hard werken. Om je relatie (waar je samen met je partner zo hard aan hebt gewerkt) in stand te houden, moet je eens letten op dít ene ding.

Minachting is een kus van de dood

Het is niet seks. Het zijn niet de hobby’s en ook niet de regels waar je je aan moet houden. John Gottman, psycholoog aan de Universiteit van Washington, zegt dat het lot van je relatie ligt in de manier hoe je met je partner in discussie gaat en ruzie maakt. Als je partner een fout maakt, laat je dan de woede aan je voorbij gaan en realiseer je je dat hij niet de intentie had om je pijn te doen? Of word je kwaad, waardoor je anders naar diegene gaat kijken? Als je voor het laatste kiest, kan je relatie kapot gaan als gevolg van woede en minachting.

Wees lief

Voordat je je partner in een ruzie uitmaakt voor allerlei nare dingen, onthoud dan dat je voor een bepaalde reden toch voor diegene bent gevallen. Iedereen maakt fouten. Het is daarom goed om je vast te houden aan de goede kanten van je partner. Als je dat doet, wordt je lange relatie vast een groot succes!

Lees ook: 5 Dingen die stiekem je relatie verpesten

Bron: Elite Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook