7 dingen waaraan je kunt merken dat hij geen ‘date material’ is

Vandaag de dag is de dating-wereld best ingewikkeld. We leven in een wereld van one-night-stands en een lange relatie is...

Lees ook

Vandaag de dag is de dating-wereld best ingewikkeld. We leven in een wereld van one-night-stands en een lange relatie is niet meer vanzelfsprekend. Toch zijn er een aantal dingen waaraan jij kunt herkennen of de jongen waarmee je aan het daten bent, een echte no go  is. Voldoet ‘ie aan de volgende punten? Meteen afkappen!

Mr. (im)perfect

1. Hij is onaardig tegen zijn ouders

Dat je geen goede relatie hebt met je familie kan natuurlijk, en komt ook best vaak voor. Dat is echter geen reden om ze openlijk helemaal met de grond gelijk te maken. Als hij al niet respectvol met zijn ouders om kan gaan, hoe zal dat dan over een tijdje met jou zijn?

2. Hij laat jou voor alles betalen

Een echte gentleman betaalt na een etentje. Natuurlijk kun jij af en toe wel iets betalen, maar álle rekeningen betalen is echt een dikke, vette afknapper.

3. Hij belt of stuurt alleen berichtjes naar je als hij dronken is

Dit doet hij eigenlijk alleen als hij zin heeft in seks. Als jij dat ook wil is dat natuurlijk prima, maar als je echte gevoelens voor hem hebt is het een ander verhaal. Hij denkt dan namelijk niet aan jou als persoon, maar alleen aan je lichaam en aan seks. Je verdient toch veel beter dan dat?

4. Hij is een leugenaar

Kom je erachter dat hij tegen je liegt? METEEN mee kappen. Eens een leugenaar, altijd een leugenaar.

5. Hij gaat nog heel veel om met zijn ex

Als hij dit doet, betekent dat dat hij nog niet over zijn ex heen is, en jou misschien alleen gebruikt om over haar heen te komen. Het kan dus ook zomaar voorkomen dat hij haar ooit weer boven jou verkiest. Dan doe je jezelf alleen maar pijn, terwijl je het vanaf het begin had kunnen voorkomen.

6. Hij komt nooit zijn woord na

Hij maakt veel beloftes om jou goed te laten voelen, maar hij komt ze nooit na. Deze jongen gaat niet echt voor jou en is met hele andere dingen bezig in zijn hoofd. Lekker aan je voorbij laten gaan dus.

7. Je hebt een slecht onderbuikgevoel bij hem

Je onderbuikgevoel heeft bijna altijd gelijk. Zit er iets niet lekker als je met hem bent of als je aan hem denkt? Dan is dit waarschijnlijk een voorteken. Luisteren naar je gevoel is altijd het beste!

Lees ook: Top 5: Slechtste plekken voor een first date

Bron: Elite Magazine, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook