Shocking! Doktoren halen halve gezicht van vrouw weg

Leanne Hock (33) had al jaren last van een 'verstopte neus' en besloot naar de dokter te gaan. Eenmaal in het ziekenhuis...

Lees ook

Leanne Hock (33) had al jaren last van een ‘verstopte neus’ en besloot naar de dokter te gaan. Eenmaal in het ziekenhuis bleek de situatie véél ernstiger dan verwacht, ze had namelijk een tumor ter grote van een sinaasappel achter haar jukbeen.

Leanne had blijkbaar al jaren terminale kanker in haar gezicht. De ziekte die zij heeft is een zeldzame vorm van kaakholte carcinoom kanker. Om haar te kunnen helpen moesten ze de tumor verwijderen uit haar gezicht.

Operatie

De operatie, die haar leven zou moeten redden, duurde maar liefst 15 uur. De doktoren verwijderden haar jukbeen, haar bovenkaak, haar mond gehemelte en haar oogkas. Voor de reconstructie van de ene helft van haar gezicht, hebben ze bot uit haar been gehaald. Helaas hield dit bot het niet lang vol, want door bestralingen is het bot dat de bovenkaak vormde verzwakt en ‘ingestort’.

Geen zelfvertrouwen meer

Helaas waren alle ingrepen voor niets. De kanker is teruggekeerd in haar heup en ruggengraat en is ze ongeneesbaar verklaard. Zelf kan Leanne niet geloven dat het bot van haar been in haar gezicht is ingestort. Haar zelfvertrouwen is ze volledig kwijt. Voordat het bot instortte voelde ze zich prettig met zichzelf en ging ze ook uit met de familie en haar vrienden. Nu durft ze niet eens meer het schoolplein op om haar kinderen van school te halen.

Geld inzamelen

In Mexico hebben ze een behandeling die Leanne wel zou moeten kunnen helpen. Helaas was er een groot geld tekort en begonnen haar twee zoons een campagne om geld in te zamelen. In een paar dagen hadden zij al 1.200 Pond binnengehaald. Voor (shocking) before and after foto’s van Leanne, klik HIER.

Lees ook: Eerste beelden van Teen Mom Kailyn Lowry na plastische chirurgie

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook