Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Wow! Je raadt nóóit hoe de ”chocolade jongen” uit Matilda er nu uitziet

Wie kent de film Matilda nou niet? Je weet wel, die film over dat slimme meisje, haar vervelende ouders én dat gemene schoolhoofd, mevrouw Trunchball. Waarschijnlijk ken je dan ook nog die ene scène waarbij een jongetje, Bruce Bogtrotter, van Trunchball een hele chocoladetaart moet opeten. Nou, je raadt nóóit hoe hij er nu uitziet!

2. Aii, dít zijn de meest pijnlijke plekken voor een tattoo

Je lichaam versieren met tatoeages, celebs zijn er zeker niet vies van. Ook onze eigen BN’ers houden wel van een tattoo op z’n tijd. Zo liet Yolantheonlangs nog de initialen van zoontje Xess Xava achter haar oor zetten en ging Dave Roelvink onlangs voor een kompas. Droom jij nou ook van een tattoo? Dít zijn de pijnlijkste plekken.

3. Vijf grote haarverf fails om van te janken

Zélf je haar verven is een gewaagde klus waar niet iedereen aan durft te beginnen. Ondanks dat, gaan er toch veel mensen thuis aan de slag met hun haar. Uiteraard gaat dat niet altijd goed, maar gelukkig delen ze hun fails op het internet!

Laatste nieuws

Zie ook