Dries Roelvink maakt zich zorgen om de gezondheid van Dave

Dat Dave Roelvink een beetje het feestbeest en de badboy heeft uitgehangen, is geen geheim. Een jaar van ongezond eten,...

Lees ook

Dat Dave Roelvink een beetje het feestbeest en de badboy heeft uitgehangen, is geen geheim. Een jaar van ongezond eten, werken, een roes van feesten, alcohol én weinig rust heeft de gezondheid van Dave geen goed gedaan.

Ziekenhuisopname

Na langere tijd met maagklachten te hebben rondgelopen, bleek Dave Roelvink een maagvliesontsteking te hebben. Twee weken geleden, na een dj-optreden in Sittard, nam de buikpijn van Dave extreme vormen aan. Zó ernstig, dat hij werd opgenomen in het ziekenhuis en daar een nacht moest blijven.

Dries maakt zich zorgen

Dries vertelt nu aan Shownieuws dat zijn zoon ‘roofbouw’ op zijn lichaam pleegde. Hij is erg blij dat Dave nu minder feest en meer naar de sportschool gaat. Dries laat weten dat zijn zoon erg geschrokken is van de maagvliesontsteking. ”Nu wil men in het ziekenhuis op 4 februari nog een keer van binnen kijken… Even met een cameraatje naar binnen. Het is een beetje een vervelend onderzoek, maar het moet gebeuren,” laat hij als afsluiter weten aan Shownieuws.

Lees ook: #TBT met Dave Roelvink

Bron: Ad.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook