Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Christina Aguilera: te veel druk op moeders

Christina Aguilera geniet van het moederschap, maar vindt dat moeders onredelijk veel verantwoordelijkheid dragen in het gezin. Dat vertelt ze aan Women’s Health.

“Van moeders wordt constant verwacht dat ze de verzorgers, de gevers en de aanbieders van een comfortabel thuis zijn. Er wordt van ons verwacht dat we zwanger zijn, de kinderen krijgen en borstvoeding geven”, klaagt de popster. “En er wordt verwacht dat we er daarna ook nog geweldig uitzien. Dat is nogal een lange lijst.”

Vrouwen kunnen daar nog wel eens aan onderdoor gaan, denkt Aguilera. “Als iemand een kind krijgt is het eerste wat ik denk: oké, maar zorg je wel goed voor jezelf?” Wel benadrukt de zangeres dat ze dolgelukkig is met haar twee kinderen. “Ze zijn het geluk van mijn leven. Als ik mijn tweede niet Summer had genoemd had ik haar Joy genoemd omdat ze een ruimte kan doen opleven met vreugde en geluk.”

Harry Styles breekt met 1D-management

Na Zayn Malik lijkt ook Harry Styles One Direction de rug toe te keren. De Brit heeft tegenover Billboard bevestigd dat hij heeft gebroken met het management van de boyband. Styles gaat verder met manager Jeffrey Azoff en samen met hem richt de Engelsman zich op zijn solocarrière.

Of Styles wel bij platenlabel Syco Music van Simon Cowell blijft, is ook nog maar de vraag. Volgens insiders wil Styles alle bestaande professionele contracten beëindigen zodat hij zich voor 100 procent kan richten op zijn solocarrière.

One Direction is momenteel met sabbatical. Hoe het verder moet met de groep, lijkt niemand te weten. Malik heeft de band verlaten en Styles lijkt nu te breken met alles wat aan One Direction gelieerd is. Anders dan Malik wil Styles de deur naar de boyband niet meteen dichtgooien. Het is technisch gezien mogelijk dat hij onder zijn nieuwe management wat gaat doen voor de band.

Zayn Malik laat weer interview schieten

Ook Zayn Malik is weer lekker bezig. Hij heeft zijn Britse fans voor de tweede keer in een week tijd teleurgesteld door een interview af te zeggen. Dat schrijft The Sun.

Fans stonden de voormalig One Direction-ster al op te wachten bij de studio’s van Radio 1 in Londen; enkelen zouden naar binnen mogen om vragen te stellen aan de zanger. Vlak voor aanvang zei Malik echter dat-ie niet zou komen.

Daarom werd ook presentator Greg James teleurgesteld. Hij was druk aan het trainen voor zijn deelname aan het jaarlijkse liefdadigheidsevenement Sports Relief, maar kwam speciaal voor het interview met Malik naar de radiostudio. De zanger besloot echter om naar de VS te vliegen om daar zijn nieuwe single Pillow Talk te promoten.

Eerder kwam Malik ook al niet opdagen bij het populaire televisieprogramma The Graham Norton Show, waar hij eveneens zijn nieuwe single ten gehore zou brengen.

Bron: BuzzE, beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook