Anouk reageert op ophef over feliciteren van The Voice of Holland-winnares Maan

Afgelopen week ontstond er heel wat ophef over Anouk, die The Voice of Holland-winnares Maan niet had gefeliciteerd na d...

Afgelopen week ontstond er heel wat ophef over Anouk, die The Voice of Holland-winnares Maan niet had gefeliciteerd na de finale van de talentenshow. Ze zou na de bekendmaking van de winnares meteen vertrokken zijn, terwijl de rest van de coaches en finalisten feest vierden tijdens de afterparty. Anouk reageert.

Vertrokken

Maan liet in een interview weten dat ze het jammer vond dat Anouk als enige niet van zich liet horen, maar meteen vertrok toen bekend werd dat haar finalist, Jennie Lena, eruit lag. Anouk laat nu weten dat ze winnares Maan niet bewust heeft genegeerd. De zangeres wilde zich niet mengen in de feestvreugde op het podium, legde ze vanochtend uit in het ochtendprogramma van Mattie & Wietze op Q-music.

“Ik was het helemaal niet vergeten. Het is zo stom dat er een heel ding wordt gemaakt van iets wat het niet is”, aldus Anouk, die Maan liever achter de schermen wilde feliciteren. “Ik had gewoon niet de behoefte om tussen haar familie te lopen dringen.” Uiteindelijk liepen Anouk en Maan elkaar alsnog mis, omdat de winnares eerst nog volledig in beslag werd genomen door de media. “Ik heb daar drie kwartier, een uur gezeten. Ik ben op een gegeven moment maar naar huis gegaan.”

Gemengde gevoelens

Anouk kijkt met gemengde gevoelens terug op haar eerste seizoen als coach in The Voice. Vooral de negativiteit in de media viel haar zwaar. “Ik heb nog nooit zoveel negatieve media meegemaakt in zo’n korte tijd. Dat is best heftig. Ik denk dat het alleen maar mee kan vallen nu.”

Bron: BuzzE, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws