Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...

Lees ook

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel.

Leuk dat succes van Adele, maar Beyoncé heeft een plannetje om haar kroon terug te pakken. Aan de andere kant van Hollywood heeft Rob Kardashian het aangelegd met Blac Chyna, de aartsrivaal van de Kardashians. Ai… Als dat maar goed gaat. Hier in Nederland staat er ook een ster in de spotlights: Zangeres Skunk Anansie is terug. Wij spraken haar over haar liefdesleven, drugs, de harde muziekindustrie, haar beautygeheimen en nog veel meer. Verder staan de 6 grootste dieetfouten voor je op een rij. Maar, de health hype brengt ook risico’s met zich mee, wij helpen je op weg. En heb je dan eindelijk je droomfiguur behaald? Dan kun je meteen aan de gang met de nieuwe modetrend: Je nachtkleding overdag dragen. Klinkt apart, maar wij laten je precies zien hoe je dat doet. Ook op het gebied van beauty zijn er dit seizoen weer nieuwe trends. Daarom lees je alles over de laatste briljante beautyformules.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkels! Topmodel Miranda Kerr schittert op de cover. Ze heeft d...