Anouk is open over haar toegenomen gewicht

Op 4 maart komt haar nieuwe album uit, maar een tournee zit er voorlopig niet in: Anouk wil eerst aan zichzelf gaan werk...

Lees ook

Op 4 maart komt haar nieuwe album uit, maar een tournee zit er voorlopig niet in: Anouk wil eerst aan zichzelf gaan werken. Naar eigen zeggen heeft ze geen conditie meer en is ze ook flink aangekomen. De zwangere zangeres wil na haar bevalling zo snel mogelijk weer terug in shape zijn.

Back in shape

Op de vraag of er een tournee aan komt, zegt ze tegen Gerard Ekdom het volgende: "Ik moet eerst even met mezelf aan de slag, ik ben zoveel aangekomen, ik heb totaal geen conditie merk ik. In 2017 hoop ik me weer wat energieker te voelen, dan kan ik er weer tegenaan.” De kersverse coach van The Voice of Holland kwam tijdens haar vorige zwangerschap al behoorlijk wat in gewicht aan. Naar eigen zeggen komt dit mede door haar 'verslaving' aan junkfood. Anouk is al moeder van vier jongens en een meisje en verwacht met haar grote liefde Dominique hun eerste liefdesbaby. Na haar bevalling wil ze graag gezonder gaan leven. You go girl!

Lees ook: Anouk reageert op ophef over feliciteren van The Voice of Holland-winnares Maan

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook