De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Caitlyn Jenner liet borsten verwijderen

Dat Bruce Jenner pas in zijn latere jaren begon met de transformatie van man naar vrouw, is niet geheel waar. Hij zou namelijk al begonnen zijn toen hij Kris ontmoette. Het was ooit zijn doel om voor zijn 40ste een vrouw te zijn. Hij zat al aan de hormonen en had op een gegeven moment al een B cup. Op dat moment ontmoette hij zijn ex-vrouw Kris Kardashian. In een vooraf opgenomen video voor The Today Show vertelt Caitlyn dat zij en Kris altijd eerlijk tegen elkaar zijn geweest en zij op de hoogte was van alles. Zijn borsten heeft hij toen laten weghalen, aangezien hij en Kris vanaf moment één een geweldige klik hadden en hij graag met haar en de familie verder wilde.

Snooki zet Khloe voor het blok

De cocktail show van Khloé is hot en happening, maar in een afgelopen aflevering heeft zich toch een blunder plaatsgevonden. Khloé had namelijk Jersey Shore-ster Snooki uitgenodigd. Het gesprek ging echter niet als verwacht, Snooki heeft namelijk flink uitgehaald naar Khloé. Back in the day, 2010, toen Snooki en Khloé elkaar voor het eerst ontmoet hebben, zou Khloé nogal een lullige opmerking gemaakt hebben naar Snooki toe. Snooki vertelde aan Khloé dat Kim haar een bericht stuurde dat ze kon langskomen en dat ze toen erg enthousiast was om haar en vooral Khloé te ontmoeten. Snooki bekende zelfs even dat ze geobsdeerd was door Khloé. Eenmaal in het huis van de Kardashians was de vreugde verdwenen. Kim tikte Khloé op de schouder en zei 'Raad eens wie er is?' waarop Khloé zichzelf omdraaide, Snooki van top tot teen bekeek en vervoglens vroeg ''What the f&*k doet zij hier? Hou je me voor de gek Kim?!''. Auch! Snooki gaat verder en vertelt dat ze zich gekwetst voelde, waarop Khloé vervolgens haar alter ego Khlo-Money de schuld gaf.

Kourtney en Scott knuffelend gespot in woonwinkel

De relatie tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick is één groot raadsel. Sinds het stel uit elkaar ging, zijn ze beiden met anderen gespot en gekoppeld. Nu lijkt de spark echter tóch weer terug te zijn tussen de twee. Ze zijn onlangs namelijk gespot (samen met momager Kris) in een woonwinkel. Ze liepen er niet alleen bij als een gezellig stel, ze hadden zelfs een heus knuffel-moment. Eerder deze week plaatste Kourtney ook een throwback van haar en Scott met als bijschrift ''Met de babydaddy voordat hij de babydaddy was.'' Bekijk de foto's van hun romance-moment in de woonwinkel HIER.

#FBF with the baby daddy before he was a baby daddy.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op


Bron: Mirror.co.uk, Dailymail.co.uk, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook