Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zayn Malik en Gigi Hadid officieel samen

Zayn Malik en Gigi Hadid zijn officieel een koppel. Eerder beweerden de twee just friends te zijn, maar de intieme foto's en aanhoudende geruchten deden anders vermoeden. En nu is het hoge woord er eindelijk uit. In een radio-interview met Zach Sang & The Gang vertelde de ex One Direction zanger dat hij het erg leuk vindt dat Gigi een rol speelt in de clip van zijn solodebuut Pillowtalk. Een luisteraar vroeg hoe het was om dat samen met zijn vriendin te doen. "Ja, dat was erg cool. We hebben ervan genoten", aldus Zayn. Hij beaamde in de radioshow dat niets makkelijker is dan zijn eigen vriendin te zoenen. Gigi was eerder samen met zanger Joe Jonas. Zayn brak vorig jaar met zijn verloofde, zangeres Perrie Edwards.

Taylor Swift krijgt een eigen mobiele game.

Dat heeft gameproducent Glu Mobile bekendgemaakt. Hoe de app er precies uit gaat zien en wat gebruikers er mee kunnen doen, is nog niet bekend. Glu Mobile kondigt later de details aan. De release staat in ieder geval in het najaar gepland. Swift is niet de eerste ster met haar eigen game. Eerder werd ook voor Kim Kardashian, Katy Perry en Britney Spears een spel gemaakt.

Zien! J.Lo zonder make-up

Jennifer Lopez heeft heus niet altijd een glam squad om zich heen cirkelen hoor. Haar liefje slash achtergronddanser Casper Smart bewijst dat weer eens. Hij postte een hilarisch DubSmash-filmpje op Instagram, waarin hij samen met de zangeres is te zien. Maar let vooral op hoe La Lopez eruit ziet zonder make-up! Echt een natural beauty en vooral blessed met goede genen, want vergeet niet dat Jennifer inmiddels 46 jaar oud is.

# #dubsmash #starbucks #chipotle #yogapants #morestarbucks #yasssss #whitegirlsanthem

Een video die is geplaatst door B Smart (@beaucaspersmart) op

Beeld: Instagram, Getty, Bron: RTL, Show

Laatste nieuws

Zie ook