‘Huwelijk Victoria en David Beckham in zwaar weer’

Zeg dat het niet waar is! Is dit écht het einde van Posh en Becks? Het Britse it-koppel zou na 16 jaar de ha...

Lees ook

Zeg dat het niet waar is! Is dit écht het einde van Posh en Becks? Het Britse it-koppel zou na 16 jaar de handdoek in de ring gooien, althans dat meldt OK Magazine.

Ongelukkig

Verschillende bronnen melden aan het tijdschrift dat er trouble is in huize Beckham. De twee zouden elkaar ook niet of nauwelijks hebben gezien hebben de afgelopen maanden, omdat ze het beiden druk hebben met hun ondernemingen aan de andere kanten van de wereld. De Beckhams luidden het nieuwe jaar in op een luxe, tropisch eiland samen met de Ramsey's en de buitenwereld werd overladen met jaloersmakende kiekjes. Volgens de bronnen is dat echter allemaal schijn.

Spanning

"Achter de schermen blijkt er veel spanning zijn", legt-ie uit. "Victoria is erg moe en gestrest door al het harde werken, terwijl David een veel meer ontspannen houding heeft nu hij een gepensioneerd voetballer is." Volgens de insider hebben ze steeds heftigere ruzies, maar zijn ze vastbesloten om er samen sterker uit te komen, vooral voor hun kinderen. "Hun kinderen houdt hun band sterk, ze zijn beiden geweldig ouders."

Lees ook: David Beckham doet verrassende onthulling over Victoria Beckham

Laatste nieuws

Zie ook