Sylvie ontkent geruchten over ruzie tussen haar en Rafael

Duitse media beweerden deze maand dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart in een juridische strijd verwikkeld zouden zij...

Lees ook

Duitse media beweerden deze maand dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart in een juridische strijd verwikkeld zouden zijn over de voogdij van hun zoon Damián. Sylvie slaat nu terug!

Roddelpers

Sylvie zou eisen dat zij als enige mag bepalen waar de 9-jarige Damián gaat wonen. Ze zou er alles aan doen om te voorkomen dat hij bij zijn vader in Sevilla zou gaan intrekken. Damián woont op het moment bij Sylvie in Hamburg. Het management van Sylvie geeft eindelijk antwoord op de geruchten. Volgens hen is er niets van deze touwtrek-geruchten waar. "Er is geen strijd om te voogdij van hun zoon." Ook gaat er een roddel in de rondte dat Sylvie Rafael zou hebben aangeklaagd omdat ze meer geld van hem wil ontvangen. Hij zou tijdens hun scheiding namelijk hebben gelogen over zijn vermogen, en Sylvie zou daarom te weinig geld van hem hebben ontvangen. Het management van Sylvie reageert niet op dit verhaal.

Lees ook: Sabia reageert op foto van Sylvie

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook