Dochter van Cindy Crawford rockt haar eerste fashion-campagne

Kaia Gerber, de 14-jarige dochter van (voormalig) supermodel Cindy Crawford, is er eentje die we in de gaten moeten houd...

Lees ook

Kaia Gerber, de 14-jarige dochter van (voormalig) supermodel Cindy Crawford, is er eentje die we in de gaten moeten houden. Kaia heeft haar eerste grote fashion-campagne te pakken! En dat is niet niks, want ze is nog maar een jaar bezig met haar modellencarrière.

Modelling

Kaia doet de campagne voor een juwelen- en accessoiremerk uit Los Angeles met de naam Chrome Hearts. Chrome Hearts is een persoonlijke favoriet van Chanel's designer Karl Lagerfeld. Dit is erg knap van haar, aangezien ze nog maar een jaar actief is als model. Toch is het niet gek voor de dochter van Cindy Crawford. De laatste tijd hebben we gezien dat familie heel belangrijk is om een succesvolle modellencarrière te starten, kijk maar naar Kendall Jenner en Gigi Hadid.

Prettige kiekjes

De 14-jarige deelde al een aantal foto's van de campagne op haar Instagram. De beelden zijn erg veelbelovend! We hopen snel nieuwe beelden van Kaia de rising star te zien.

@chromeheartsofficial s/s 2016

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

#chromehearts spring 16 ++ @kaiagerber ++ photo by @laurielynnstark + link in bio

Een foto die is geplaatst door Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) op

Ok now bye everyone *DIES*

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber FIRST fanpage – (@kaia_fans) op

Lees ook: Cindy Crawford neemt afscheid van modellencarrière

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook