Vrouw gaat van overgewicht naar fitnessmodel, wordt daarna gedumpt door vriend

Een vrouw uit Londen met maat 48, trainde zich suf om een six pack te krijgen, maar onthulde daarna...

Lees ook

Een vrouw uit Londen met maat 48, trainde zich suf om een six pack te krijgen, maar onthulde daarna hoe het haar huwelijk heeft gekost. De man van de 36-jarige Angela vond haar mooi hoe ze ooit was, maar toch wilde ze drastisch afvallen. Ze geeft haar gezonde levensstijl de schuld van haar stukgelopen huwelijk.

Size zero

Hoewel ze van nature dun was in haar tienerjaren, kwam ze vanaf haar 20e steeds meer aan. Ze moest en zou veel gewicht verliezen, omdat ze anders een bypass zou moeten. Hoewel ze erg dik was, was Angela ontzettend gelukkig. "Ik voelde me mooi, en ook mijn man vond mij mooi. De druk van mijn vrienden en familie om af te vallen maakte me onzeker over mezelf." Ze besloot om het roer drastisch om te gooien.

Wat er toen gebeurde

Ze begon met veel sporten en ging alleen nog maar gezond eten. Haar man en haar zoontje wilden echter niet meedoen aan haar gezonde levensstijl, en dus ook niet met haar dieet. Angela besloot te stoppen met koken voor hen en zei dat ze het maar zelf moesten doen. Haar leven veranderde zo erg, dat zij en haar man totaal uit elkaar groeiden. Het stel besloot uit elkaar te gaan. Angela is nu single, maar zie er beter uit dan ooit. En WAUW! Dat is een resultaat om trots op te zijn! Bekijk de foto's HIER.

Laatste nieuws

Zie ook