De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie en Kris huilen uit blijdschap om uitverkochte Lip Kit

De eerste collectie Lip Kits van Kylie Jenner waren een enorm succes. Ook de tweede collectie was in no-time uitverkocht. De afgelopen tijd was Kylie al veel hints aan het droppen over de kleuren die de nieuwe collectie bevat. Vandaag werden de nieuwe Lip Kits gelanceerd en zorgde weer voor een ongekend succes. Momager Kris en Kylie huilden samen van blijdschap toen bleek dat de Lip Kits alweer waren uitverkocht. Via SnapChat deelde Kylie alle achter de schermen beelden, inclusief de live website user teller die naar 100.000 ging.

Kris Jenner als guest host bij Fashion Police

Momager Kris besluit weer een kans te wagen met het hosten van een tv show. New York Fashion Week komt er bijna aan, dus Fashion Police moet weer flink aan de bak. Als guest host gaan ze voor Kris Jenner. Ze zal in de show verschijnen samen met co-hosts Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Margaret Cho en Brad Goreski. De laatste keer dat Kris te zien was bij Fashion Police was in 2012 voor hun Halloween special.

Kim Kardashian introduceert Saint West via live stream

Afgelopen vrijdag hield Kim een live stream met haar fans om te vertellen hoe het met haar gewichtsverlies gaat na de bevalling. Saint besloot de spotlight te stelen en begon door mama Kim heen te brabbelen. ''Mijn kleine jongen kijkt naar mij'' zegt Kim voordat ze terug begint te praten tegen Saint. Daarnaast maakt Kim ook grapjes over dat Saint sprekend op haar zou lijken. Helaas is de kleine spruit nog niet te zien in de video, wél kan je luisteren naar zijn gebrabbel.

Bron: Hollywoodlife.com, Intouchweekly, Beeld: Getty, Youtube

Laatste nieuws

Zie ook